Клубната телевизия на Аполон (Лимасол) направи специално интервю с Илиан Илиев. Националът ни бе определен за играч на мача след градското дерби между неговия отбор и АЕЛ. Илиев-младши отбеляза единственото попадение в среща, с което донесе победата на Аполон.

"Радвам се, че гласуваха за мен. Чувството е прекрасно. Без останалите обаче аз нямаше да мога да се справя. Най-важното е представянето на целия отбор. Тази награда може да отиде при всеки, но се радвам, че аз бях избран за играч на мача.

Това бе много важна среща, дерби, а всички дербита са с прекрасна атмосфера. Беше много важно да победим за феновете и се надявам, че сме ги направили щастливи. Това бе един от най-важните ми и красиви голове, които съм отбелязвал. Центриране, асистенция от Пита, завършващият ми удар - много добър отборен гол.

Моментът беше прекрасен. Когато топката попадна в мрежата, отидох веднага към пейката, за да празнувам с моите съотборници. Радостта не е нищо особено. Хвърляш маската, хващаш я и я слагаш - правим го понякога с моите съотборници и е забавно.

Феновете бяха прекрасни по време на мача. Атмосферата беше прекрасна, искам да им благодаря за подкрепата. Видях след срещата видеа, на които се вижда как ни подкрепят и извън стадиона. Не разбирам повечето от песните, но е удивително и понякога настръхвам.

Имаме 4 последователни победи в шампионата. Важно е за нас да продължим това. Отборната работа и победите са важни за нас и се надявам феновете да идват да ни подкрепят все повече и да продължаваме по същия начин. Голът бе още по-специален за мен, защото три дни преди мача майка ми имаше рожден ден. Не успях да я посетя в България, затова това бе моят подарък за нея - Честит рожден ден, майко", каза Илиев.

Илиан Илиев-младши герой за Аполон (Лимасол) в дербито с АЕЛ

Илиан Илиев-младши герой за Аполон (Лимасол) в дербито с АЕЛ

Българинът отбеляза единственото попадение в срещата и донесе победата на тима си