Георги Костадинов коментира трансфера си в Арсенал (Тула). Националът подписа договор за 2+1 години. Роденият през 1990-а година полузащитник преминава с трансферна сума от Макаби (Хайфа), където игра точно една година.

"Благодаря на Макаби (Хайфа) за всичко. На първо място, че бях част от този голям клуб, макар и в не много добър период. Благодаря и на ръководството на Арсенал (Тула) за доверието, което ми гласува с трансфера ми.

Ще се постарая да помогна на отбора с каквото мога. Гарантирам, че ще дам всичките си сили, за да успеем заедно с клуба. Трансферът ми е крачка напред, защото отивам в по-силно първенство. Вярвам, че новият шампионат, в който ще играя, ще ми помогне и в националния отбор.

Радвам се, че ще бъдем двама българи, защото така ще бъде по-лесна адаптацията ми. Сигурен съм, че по-бързо ще стана част от колектива. От друга страна, нашите народи са много близки и това също ще ми помогне. Към мен имаше интерес от отбори от Турция и от още два руски клуба. Благодарен съм на мениджъра ми Антъни Раво за цялата работа, която свърши, защото ми представи нещата така, че да ме улесни максимално. Накрая просто избрахме Арсенал (Тула) и нямам съмнение, че това е правилната крачка напред в моята кариера", каза Костадинов.

 

Красив гол на Георги Костадинов не стигна на Макаби (Хайфа)

Красив гол на Георги Костадинов не стигна на Макаби (Хайфа)

Тимът на българския национал завърши наравно с Бней Сахнин