Димитър Бербатов повече няма да носи екипа на Керала Бластърс. Той си тръгва от Индия с края на редовния сезон, който приключи на 1 март със загуба от Бенгалуру и няма да участва в плейофите за титлата.

Наставникът на клуба Дейвид Джеймс обяви, че ще разговаря с него, за да остане за турнира за Купата на страната. Но явно Бербо няма подобни намерения. Той вече пътува за вкъщи, стана ясно от снимката в самолет, която е качил в профила си в Инстаграм.

Керала Бластърс без Димитър Бербатов завърши със загуба сезона в Индия

Керала Бластърс без Димитър Бербатов завърши със загуба сезона в Индия

Тимът на Дейвид Джеймс се прости с надеждите си да се класира за плейофите в първенството

В постовете по фотото обаче българинът не пропусна да иронизира треньора си Дейвид Джеймс. За целта той използва хаштагове, с които недвусмислено показва отношението си към специалиста.

"Най-лошият, който се мисли за треньор. Най-лошите тактически съвети. Ритайте топката към гърдите на нападателите, а те да се оправят. Какво по дяволите? Кой играе така?", пише роденият в Благоевград нападател и накрая добавя:

Емил Данчев: Станислав Костов е голямото попадение за Левски, Димитър Бербатов скоро се връща в България

Данчев пред ТОПСПОРТ: Костов е голямото попадение за Левски, Бербатов скоро се връща в България

"На "Герена" заложиха на количеството, в Разград - на качеството в селекцията си"

"Сезонът свърши! Време е да се прибирам у дома", с което ясно дава знак, че няма повече да носи екипа на Керала Бластърс и ангажиментите му в Индия са приключили с края на редовния сезон на първенството.