Централният бранител на националния ни отбор - Васил Божиков сподели своята радост от факта, че успя да стане предсрочно шампион на Словакия с клубния си тим Слован (Братислава). Той е изключително щастлив, че във въпросната държава оценяват представянето му за "небесносините".

"Много съм щастлив, че успях да стана шампион със Слован. Засега сме без загуба, всичко се получи с много работа, целият отбор има добри отношения помежду си, атмосферата в съблекалнята е много добра. Освен това знаем, че трябва да работим още. Голямата ни цел е да играем в групите на един от европейските турнири, но ще видим какво ще се случи", сподели Васил Божиков за "Дарик".

"Беше важно да спечелим титлата, още повече, че клубът навършва 100 години. Президентът построи нов стадион, хората са щастливи. Награждаването и празнуването ще бъде последния кръг", уточни националът на България.

"Почувствах се специално, това е голяма отговорност. Хората тук оценяват работата ми, а аз им се отблагодарявам с добри игри, може би затова нося и капитанската лента".

Васил Божиков и Ева Янева се разделиха

Футболен национал се раздели с половинката си

Защитникът и една от звездите на женския ни волейбол бяха заедно над две години