Ленъкс Люис е последният абсолютен световен шампион в тежка категория на професионалния бокс. Той излезе победител в емблематични мачове срещу Ивендър Холифийлд, Майк Тайсън и Виталий Кличко.

"Лъвът" отправи специален поздрав към родната боксова звезда Кубрат Пулев. Роденият в Уест Хям, Лондон, исполин бе в компанията на футболния общественик Кирил Евтимов.

Снимка 633258

Двамата се обърнаха и към Кубрат: "Здравей. Как си? Бъди благословен", пожела Люис на Пулев. Кубрат Пулев стигна до 2 мача за световна боксова титла при най-тежките, но за съжаление не сполучи в тях. Иначе не е изключено ветеранът Пулев да направи трети опит за щурм на шампионските колани. Евтимов и Ленъкс се срещнаха на лондонския стадион "Стамфорд бридж" преди мача на легендите на Челси и Байерн в чест на Джанлука Виали, който си отиде от този свят в началото на годината.

Самият двубой завърши 4-0 в полза на сините. След мача Кирил Евтимов имаше възможността да се види с голям брой играчи и на двата отбора, които бяха заедно на организираното от домакините парти.