Тервел Пулев изгледал невероятната битка между Олександър Усик и Тайсън Фюри заедно с футболната легенда Христо Стоичков. В компанията е бил и бившият боксьор Калоян Стоянов - Цимбика. Това разкри самият Пулев с публикация в социалните мрежи.

"Мачът между Тайсън Фюри и Олександър Усик изгледахме в много приятна компания. За мен беше чест, че Камата- такъв Великан на световния и на българския спорт също присъства в компанията. Относно самия мач мога да кажа, че протече близко до моите очаквания.

Няколко човека ме бяха попитали преди битката, как ще завърши и аз посочих Усик, като вероятен победител.

Смятам, че този човек закономерно победи и доказа, че е най-добрият. Успя да излезне от провокациите и "клопките", които Фюри му беше подготвил.

След тоталната доминация на долната категория (спечели всички пояси), украинецът успя да направи същото и в горната супертежка.

Фюри изрази мнение след мача, че Усик е бил предпочетен от съдиите поради политическата обстановка с войната в Украйна, но аз не смятам така. Украинецът взе заслужено победата, даже съдията, който даде победа на Фюри, не знам дали е гледал същия мач.

За мен е чест, че съм кръстосвал ръкавици с един от най-великите боксьори за всички времена", публикува Пулев.