Тервел Пулев гостува в предаването "Преди обед" по БТВ. Боксьорът анализира битката на брат си Кубрат с Антъни Джошуа. 

"Минах през сериозни емоции, защото аз съм човек, който видя всичко на живо, а не каквото компанията, която промотира Джошуа, показва на всички по света. Видах обиди, които той отправи към Кубрат - на кантара, на пресконференцията, цялостното отношение, екипът на "Мачруум" как се държеше с нас, условията, които ни предоставиха. Не са джентълмени. Видях неща, които вие не сте видели. Не мога да кажа на Джошуа "джентълмен" в никакъв случай", заяви Тервел.

Тервел Пулев се надява да се завърне през март

Тервел Пулев се надява да се завърне през март

Докато чака този мач, той се вдъхновява от брат си Кубрат, който на два пъти излезе в битка за световната титла в тежката категория

"Аз чета и английски издания и форуми за бокс. Там също голяма част от неразбиращите говорят през главата си. Всеки е на някакво негово мнение, всеки си има своя теория, което е нормално. Ако видим разбиращите хора, специалистите, които са били боксьори, много по-адекватно коментират, много по-умерено. Няма как да ме ядосат тези неща, защото виждам, прочитам, чувам, влиза от едното ухо и излиза през другото. За мен това са несериозни неща. Мога да обърна внимание на човек, който разбира от бокс, аргументирано и градивно говори. Получих както позитивите, така и негативите покрай този мач. Аз съм брат на Кубрат и го подкрепям винаги, неотлъчно във всяко едно нещо, което прави. Имаше псувни на английски, на турски, на руски, включително и на български. Това няма как да ми повлияе. Получих и позитивите. Чувствам се гузен, защото взимам слава на гърба на Кубрат. Истината е, че той се е трудил и той си плаща накрая", каза Пулев.