Единствените континенти, които не кандидадстват за домакинство на боя Андтъни Джпошуа - Кубрат Пулев са Антарктида и Австралия. Независимо от постоянно постъпващите новини за насрочване на дългоочаквания спектакъл, за сега преговорите още не са завършили. Това заяви пред телевизия ESPN адвокатът Джо Уърт от "Епик Спортс", които са партньори на Кобрата и защитават интересите му в преговорите с "Мачруум" на Еди Хърн.

"Много сме близо до финализиране на преговорите, според мен. Поискахме удължаване на крайния срок до 31 януари, защото покрай празниците имаше застой, като точно затова от IBF уважиха молбата ни.

Големият проблем е да се пресеят офертите от различните дестинации, които изявяват желание да домакинстват на сблъсъка. Те идват от цял свят. Единствените континенти, които не са в играта, доколкото знам, са Антарктида и Австралия", коментира Уърт.

Изданието съобщава, че приходите от двубоя ще се разпределят 65-35% в полза на шампиона. Авторът на материала Дан Рафаел предполага, че официалният претендент на Световната боксова организация Александър Усик ще проведе друга мач, докато Джошуа ще изпълни ангажимента си да защити титлата си в IBF.