Карл Фроч призова Майк Тайсън да повтори прословутата си захапка за ухото в мача с Джейк Пол. "Това би било легендарно", обяви Фроч.

Боксовата икона в тежка категория се изправя срещу превърналия се в боксьор YouTuber на 15 ноември в Тексас. Фроч разгледа внимателно двубоя поради 30-годишната разлика във възрастта между двамата.

Но той би бил щастлив зрител, ако Тайсън върне часовника назад и изпълни същата захапка, която го вкара в неприятности през 1997 г. Тогава в битката с Ивендър Холифийлд, Железния ухапа по ухото съперника.

"Искаше ми се да отхапя ухото на Андре Уорд, малко го захапах, извиних се след боя, защото бях толкова разочарован, но никога не бих го изтръгнал или отхапал парче, както направи Тайсън, защото не съм луд. Бях като; "Спри да ме държиш", защото не можеш да направиш нищо. Така че разбирам откъде идва импулса на Тайсън, това е просто инстинктивно. Ако Тайсън отхапе ухото на Джейк Пол, това ще бъде легендарно."

Тайсън беше принуден да отложи битката с Пол, която бе насрочена за 20-и юли, след като получи язва по време на полет от Маями до Лос Анджелис. Той беше посъветван да прекъсне тренировките и в резултат на това спорният сблъсък се отлага с четири месеца.

Изнесоха на четири крака мъртво пияния Тайсън Фюри от бар в родния му град

Изнесоха на четири крака мъртво пияния Тайсън Фюри от бар в родния му град

Нов резил за бившия световен шампион