Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев отговори достойно на нападките на бившия световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри. Британецът обвини българина, че не желае да се бие с него.

Тайсън Фюри за Кубрат Пулев: Отказа ми, защото щях да му наритам задника по пътя обратно към България

Тайсън Фюри за Кубрат Пулев: Отказа ми, защото щях да му наритам задника по пътя обратно към България

Вижте тук подробности

Пулев аргументирано обясни, че ситуацията е точно обратната. Според българина Фюри го използва за да си прави пиар, нещо което не е чуждо на нрава на британеца.

"Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не са на разположение поради различни причини, само за да може да си прави пиар. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Той беше на разположение, но просто се уплаши!", каза Кубрат.

"Първата ми цел е да стана световен шампион. А не да се бия само с произволни неизвестни противници, каквото прави Тайсън Фюри! Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет. Ще дойде редът на Фюри и когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше", сподели твърде уверено българинът.

Снимка 433099

Източник: Фейсбук