Бившият претендент за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев може да се бие с британеца Дилиън Уайт. Това сподели промоутърът на Кобрата Ивайло Гоцев.

Българският боксьор има две победи срещу бойци от Великобритания - Дерек Чисора и Хю Фюри. Той има само една загуба срещу представител на тази страна Антъни Джошуа, коагато се боксира с него за световната титла с преболедуван COVID-19.

"Със сигурност битка, която ще предизвика голям интерес, която според мен ще противопостави два големи характери и ще оформи страхотен сблъсък, е Кубрат Пулев срещу Дилиън Уайт", заяви Гоцев пред Sky Sports.

39-годишният българин веднъж бе близо до битка срещу "Костотрошача" и то в София, но британецът отказа двубоя, заради неизгодни финансови условия.

"Към момента сме с положителен баланс, като Кубрат Пулев е 2-1 победи срещу британски боксьори в тежка категория. Визирам Дерек Чисора и Хюи Фюри, така че нека продължим резултата. Дилиън Уайт е подходящ съперник за Кобрата, но първо ще трябва да се справи с Александър Поветкин", добави Гоцев.

"Дилиън Уайт е бил много шумен през миналото, като е говорил за Кубрат. Пулев чувства, че именно устата на Уайт е перфектната, която иска да затвори. Това е страхотно шоу при най-тежките за бъдещето",  завърши Ивайло Гоцев.

Ивайло Гоцев: Кубрат нямаше нужната сила, за да победи Джошуа

Ивайло Гоцев: Кубрат нямаше нужната сила, за да победи Джошуа

"Без оправдания, само факти"

Дилиън Уайт

Източник: GettyImages

Дилиън Уайт