Българският нокаутьор Кубрат Пулев разказа пред bulgarica.com  какво се случва с неговия мач с британеца Антъни Джошуа. Нашенецът е сигурен, че ще победи световния шампион, независимо кога ще се състои спектакълът:

"Каква драма е животът, а? През 2017-та когато трябваше да играем с Джошуа и аз се контузих сериозно, той каза, че бил се "контузвал многократно и че моята контузия била лека и съм могъл да се състезавам така". И се надсмиваше. Еее, дойде момента той да е контузен, хайде сега да играе така, какъв е проблема. Нали е големият шампион! И сега бия, и през ноември пред публика!"

"Но както и да е, аз съм в готовност и още тогава казах, че такъв мач между него и мен ще има и че моята контузия ще мине и ще дойде момента да се срещнем и аз ще го победя," спомня си най-известният български боксьор. 

"Съгласихме се с всякакви условия и претенции, включително и ултиматума да играем в Лондон! Подписан е договора за мача и аз очаквам само да фиксираме точната дата през ноември. Надявам се ситуацията с коронавируса да утихне малко и мача да се проведе с много хора, които искат да гледат на живо!", каза Кубрат Пулев.  

"Поддържам форма с общо физическа подготовка и съм в готовност за здрави тренировки! Знаеш, сила съм и само напред към победата. България ме зарежда и играя за нея! Обичам я! Не забравям българите в Щатите, които ми дадоха още сили в битките там! Благодаря на теб, и на всички за неспиращата подкрепа, която е най-важна за мен!"

Еди Хърн: Джошуа - Пулев ще се проведе през ноември във Великобритания

Еди Хърн: Джошуа - Пулев ще се проведе през ноември във Великобритания

"Ще има и публика"