Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев посети УНСС, за да се запише в избраната от него магистърска специалност "Политика и бизнес".

"От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво", коментира Кубрат Пулев.

След попълването на документите той се срещна с проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра "Политология" в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра "Политология". Те проведоха дискусия за политическата обстановка в България, пандемията и спорта. От страна на Кубрат Пулев на срещата присъстваха още Антоний Кадиев и Ивайло Коцев.

Проф. Янков подари на Кубрат Пулев авторската си книга "Най-успешните български министър-председатели" с персонализирано послание за него, а проф. Стоянова му връчи енциклопедията, издадена по случай 100-годишнината на университета - "Министър-председатели, министри и висши представители на законодателната власт - преподаватели и випускници на УНСС".

Кубрат Пулев се връща на ринга през ноември

Кубрат Пулев се връща на ринга през ноември

В САЩ