Ивайло Гоцев, който е мениджър на българския нокаутьор Ивайло Гоцев, счита че няма да има трети мач между Антъни Джошуа и Анди Руис.

Кубрат Пулев ще се бие с Антъни Джошуа през март?

Кубрат Пулев ще се бие с Антъни Джошуа през март?

Мачът може да се проведе на стадиона на Тотнъм

Той е твърдо уверен, че следващата битка на завърналия се на трона Антъни Джошуа трябва да е срещу Кобрата. Ето какво сподели той за битката в Саудитска Арабия и плановете за двубой на Пулев:

"Надделя атлетизмът, надделя боксьорът, който наистина беше подготвен сериозно за вечерта. Говорят за трети мач, но това са празни приказки. Какво да кажат? Бяха всички много радостни.

И самият Анди Руис беше, защото прибира доста добър хонорар. Да, разбира се, че ще говорят за трети бой, но това няма как да стане. Първо - беше трудно да го гледаме. Второ - разликата в килограмите, в размерите. Просто не беше много красива гледка 12 рунда. В момента имаме достоен съперник - най-добрия, най-силния. Върна се обратно на трона.

Ако следите редовно Еди Хърн и неговите изказвания, той ще говори, ще има "шикалкавене", както вие го наричате, но това е процесът на нашия бизнес - много преговори, много разговори. Еди, идваме!", каза агентът на Кобрата.