Известната фолк певица Андреа за пореден път жегна бившия си любим Кубрат Пулев. Тя пусна история в социалната мрежа "Инстаграм", където отговаряше на въпросите на свои фенове.

Тя само намекваше, че става дума за Кобрата, но не споменаваше името му. На въпросите относно изневерите обаче за всички е ясно, че става дума именно за боксьора.

Наскоро певицата разкри, че Пулев е имал любовница, докато двамата са били заедно, и дори е купувал недвижими имоти на другата.

"Хората изневеряват, когато имат грешна представа за това кое е вярно и кое е грешно. Изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си", пише Андреа, която призна, че в момента няма мъж до себе си.

Попитана дали съжалява за нещо, тя отговори, че през последните години е позволила на някои хора да се бъркат в кариерата ѝ, но това няма повече да се случи.

"Много е грозно да говориш за патриотизъм, за свободен дух, за обединение на хората, а в същото време самият ти да знаеш, че в огледалото не виждаш истинската си същност", допълва Андреа по адрес на бившия си любим Кубрат Пулев.

Бербатов: Кобрата може да шокира Антъни Джошуа

Бербатов: Кобрата може да шокира Антъни Джошуа

"Изненадите се случват, Анди Руис вече го доказа"