Боксовият промоутър Еди Хърн смята, че мачът между Дерек Чисора и Кубрат Пулев на 9 юли в Лондон ще е ключов за бъдещето на двамата боксьори. Според него победата ще бъде последен шанс за единия от двамата да продължи битката за световната титла в тежка категория, а загубата ще означава почти сигурно пенсиониране.

"Чисора трябва да спечели този мач, защото не може да продължава да губи, макар и високо ниво. Ако загуби и този мач, предполагам, че ще трябва да спре с бокса. Същото се отнася и за Пулев.

Не мислехме, че Пулев ще се съгласи на този мач, но той прие и всичко стана много бързо. За Чисора това е по-голям мач, отколкото срещу Ковнацки, Пулев е и с по-висок ранкинг. Бях приятно изненадан, че стигнахме до договорка.

Дерек вече не се бие така, и двамата не могат да си го позволят. Дерек изглежда много добре в спарингите, но не знам кой е фаворит. Мисля, че той можеше да спечели първия мач, но от тогава мина много време. Дерек е по-добър боксьор сега, но не знам дали Пулев е по-лош. Все пак той има само две загуби и спечели с лекота мачовете си в Америка", каза още шефът на "Мачрум Боксинг".

Пулев и Чисора с разговор "лице в лице" - много смях, обиди и закани

Пулев и Чисора с разговор "лице в лице" - много смях, обиди и закани

Не е за изпускане