Има натиск върху Антъни Джошуа да постигне победа с нокаут в предстоящата задължителна защита срещу Кубрат Пулев. Това заяви агентът на британеца Еди Хърн.

"Заради загубата от Анди Руис-младши, сега има елемент на "той може да бъде победен. Ние видяхме Джошуа да губи - един удар в брадичката или отстрани на главата и всичко може да се случи, нали? По-лесно е да се каже, отколкото да се направи. Винаги има такъв страх в тежка категория.

Снимка 417558

Източник: GettyImages

Пулeв има голяма активност. Тoй вeчe e нa възрacт, нo изглeждa дoбрe и e aктивeн. Ивaйлo Гoцeв e дългoгoдишeн негов съветник, приятeл и прoмoутър - заблуден не е подходящата дума, но той е толкова близък с Пулев, че вярва, че сега е техният момент, дошло е тяхното време.

Заради онова, което видяха в битката с Анди Руис-младши, смятат, че могат да победят Джошуа.

Кубрат Пулев да излезе срещу Джошуа на българска песен, призовават музиканти

Кубрат Пулев да излезе срещу Джошуа на българска песен, призовават музиканти

Кампанията "За повече българска музика в ефира" стартира през февруари

Неговият промоутър Боб Аръм разправя на всички, че Пулев ще нокаутира Джошуа. Може би го прави тъй като е Боб Аръм. Той е такъв - вчера казва едно, днес казва друго. Този двубой ще е интересен.

Струва ми се, че Джошуа - Пулев е наистина добър двубой. Двама едри боксьори от тежка категория, които наистина могат да удрят. Пулев има голям опит и добър боксов интелект. Мисля, че Джошуа ще се опита да направи нещо зрелищно. Той трябваше да се боксира по този начин срещу Руиз младши, защото нямаше право на грешка. Сега хората казват: "Искаме отново нокаути". Натискът е върху Ей Джей да направи нокаут. Двама големи мъже ще разменят удари", коментира Хърн.

Снимка 417557

Източник: GettyImages