Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, потвърди, че световният шампион в тежка категория Анди Руис-младши и неговият клиент са подписали договора за реванш между двамата, който да се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия.

След мачът бе потвърден от агенцията на Хърн в събота, се появиха информации, че Анди Руис е отказал да подпише договора, защото не е бил доволен от условията, които са му предложени. Днес обаче Хърн отрече тази информация.

"Мога да потвърдя, че и двамата боксьори са подписали договора за реванша. Ще има пресконференции в Саудитска Арабия, Лондон и Ню Йорк с участието на двамата. В скоро време ще има повече детайли. По отношение на другите мачове за вечерта, може да очаквате най-доброто от нас. Толкова много боксьори искат да бъдат част от това емблематично събитие. Към феновете на бокса - това ще бъде вечер, която никога няма да забравите", коментира Хърн пред медиите днес.

"Имаше много приказки за това къде може да се проведе този мач, обсъждахме Великобритания, САЩ и други предложения. Искахме да отидем на място, което вярва в бокса и има визия за бъдещето на този спорт. Извън Кардиф и САЩ има и друг свят, в който ние искаме да популяризираме бокса", допълни Хърн.

Мачът ще се проведе в Дирия на 7 декември в специално построен за събитието стадион с капацитет 15 хиляди души. 

Има дата за реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа

Има дата за реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа

Двубоят няма да е в Англия, нито в Мексико