Антъни Джошуа няма да подпише скоро договор за бой с Тайсън Фюри, защото по този начин може да направи "финансово самоубийство". Това е мнението на бащата на Тайсън Фюри - Джон. Той не вярва, че отбора на Ей Джей ще му позволи да се въвлече в подобен мач. Очакваше се "Битката за Британия" да е на 3-и декември, но това е малко вероятно да се слуи сега.

На няколко пъти Циганския цар поставяше ултиматуми на Джошуа, но контракт така и няма. Възрастният Фюри не вижда, как подобна сделка може да се уреди.

"Мога да разбера защо те протакат с договора. Той е тяхното златно момче", обяви Джон Фюри пред "Дейли Мейл". "Загуба от Тайсън Фюри финансово... Това ще е финансово самоубийство, нали? Затова те не искат такъв мач".

Татко Фюри твърди, че сина му ще разбере, ако Джошуа откаже, за да бъде повече време със семейството, след тежката загуба от Олександър Усик.

"Ако бях аз трябваше да изляза с логично обяснение. Просто да кажа, че не съм готов. След загуба, човек има нужда от време, за да се окопити. Време със семейството си. Подобно нещо бих разбрал и то е истина. Не разбирам, защо обаче Джошуа не каза това", допълва Джон Фюри.

"Според мен Джошуа има съмнения за такъв бой. Те имат договора вече почти месец. Нищо не се случи. Те обаче сега ще искат една, две години да не прибързват. Както направиха с Дионтей Уайлдър. А ние не искаме това. Тайсън иска да се бие".

Фюри: Времето на Джошуа изтече, сега той е сам в студа с глутницата

Фюри: Времето на Джошуа изтече, сега той е сам в студа с глутницата

"Мач няма да има"