Знаменитият Боб Аръм, заяви, че е видял голяма слабост в Антъни Джошуа и прогнозира победа с нокаут за Кубрат Пулев. Дългоочакваният бой за три от четирите шампионски пояса. Ето какво сподели великият промоутър, който във вторник ще навърши 89 години:

"Едно е да се боксираш и да обикаляш по ринга, да се правиш на Мохамед Али, когато срещу теб е дебелакът Анди Руис, но ще бъде съвсем различно срещу намиращия се в отлична физическа форма Пулев. А и Пулев е много добър боксьор.

Вярвам, че Кубрат ще може да се справи с боксовите умения на Джошуа и ще намери възможност да го нокаутира. Пулев е много силен и има добра визитка, така че Джошуа няма да може да бяга и прави нещата от двубоя с Руис.

Пулев има способностите да притисне Джошуа в ъгъла и да го нокаутира, така че не само очаквам победа на Кубрат, но и победа с нокаут. Аз бях промоутър на Анди Руис в 30 негови битки и през повечето време му беше трудно да свали опонентите си със силата си.

Това ми подсказва, че Джошуа има голяма слабост и тя е, че не може да понесе удар в главата. Не съм глупак и говоря каквото виждам - видях Джошуа нокаутиран, паднал на задните си части и тотално победен не чак толкова отдавна", каза промоутърът на Пулев, цитиран от авторитетния сайт BoxingNews24.com.

Кубрат Пулев: Дано да победя Джошуа с нокаут в седмия рунд

Кубрат Пулев: Дано да победя Джошуа с нокаут в седмия рунд

Подготвихме се правилно и много добре, не се знае какво ще се случи в двубоя