Надеждите на промоутъра на Тайсън Фюри - Боб Аръм за обединяващ всички титли в тежка категория мач може и да се сбъднат. Щабът на Фюри е започнал преговори с Олександър Усик за битка през декември месец, ако украинецът победи Антъни Джошуа в реванша помежду им на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия.

Фюри е шампион на WBC, но откакто защити пояса си през април на "Уембли" срещу Дилиън Уайт твърди, че се е оттеглил от бокса. Много дълго вървят слухове за британски дуел между Фюри и Антъни Джошуа, но ако Усик запази титлите на WBA, WBO, IBF и IBO.

"Ще ви кажа след няколко седмици след като мине боя между Усик и Джошуа", заяви Аръм на въпрос за предстоящ бой с някой от двамата. "Лично аз се надявам Усик да спечели, защото вече съм говорил с хората му и според мен те са нетърпеливи да се срещнат с Тайсън Фюри. Надявам се такъв мач да се случи през декември или в началото на следващата година", допълни Аръм в интервю за Barbershop Conversatons.

"Според мен Усик е по-голям талант от Джошуа и определено е по-бърз, а аз бих искал Усик да е съперник в мач обединяващ всички титли. Но може и да стане по друг начин".

Кубрат с коментар за боя с Чисора

Кубрат с коментар за боя с Чисора

"За мен мачът беше на кантар"