България ще участва с шест боксьорки на започващото в събота в Мадрид Европейско първенство за жени. Отборът ще отпътува за Испания два дни по-рано, а днес старши-треньорът Фикрет Ереджебов обяви на кои състезателки ще разчита. Сред избаничките му попаднаха Еми-Мари Тодорова /48 кг/, Габриела Димитрова /51/, Златислава Чуканова /54/, Станимира Петрова /57/, Деница Елисеева /64/ и Мелиз Йонузова /69/.

"Заминаваме с целта да вземем един златен и поне още един медал, заяви Фикрет Ереджебов. - Аз съм роден под щастлива звезда, защото този отбор на България е най-добрият за всички времена. Всички са европейски и световни шампионки, добри момичета са и съм горд, че съм техен треньор."

Той добави, че подготовката е преминала добре, въпреки малкото на брой спаринги, които са направили момичетата. Треньорът разкри, че поради липсата на подходящи спаринг партньорки Севда Асенова и Габриела Димитрова са тренирали с мъже.

"Имахме много малко спаринги - това ни куца на нас. Например Севда Асенова нямаше с кого да играе и сме благодарни на колегите от Локо (Сф), че изпратиха три момчета, които ни помогнаха за спаринг на Севда и на Габриела. За Станимира имаше спаринг партньори, за Мелиса също - от Молдова дойдоха две момичета, от Латвия още едно, имаше и една косоварка. Малко са ни малко спарингите, но аз вярвам в тях, добре са подготвени. Много важен е и жребият, как ще тръгне първенството", каза още Фикрет Ереджебов пред микрофона на БНР.

Лъвицата шокира Памела, а треньорът на Треан я изненада с предложение за сватба!

Лъвицата шокира Памела, а треньорът на Треан я изненада с предложение за сватба!

"Срещата беше много вълнуваща"