Антъни Джошуа сподели, че иска да пусне рап албум. Бившият шампион в тежка категория ще дебютира като рапър през 2023 година.

33-годишният британец с корени от Нигерия вече е говорил с двама рапъри, които се интересуват от песен с него. Последната година не беше добра за Джошуа в бокса.

Той загуби титлите си от Алексаднър Усик в Лондон през септември 2021 година. През август тази година Джошуа получи реванш, но пак загуби с решение от Усик в Саудитска Арабия.

Антъни рухна психически след битката и се държеше неадекватно.Сега той планира рап песни, както и битки през 2023 година.

"Бих искал да запиша мини-албум, защото в този живот винаги трябва да се опитваш да правиш нещо. Ние живеем само веднъж, така че защо не ? Кога ще излезе мини-албумът на AJ ? Ще кажа, че може би догодина.

Ако имам свободно време, ще го направя с удоволствие. Вече съм говорил за това с някои музиканти. Говорих с рапърите Skrapz и Nines и те искат да запишат песен. Подобно сътрудничество би било много добро.", каза боксьорът.

Тайсън Фюри: Парите вече не са актуални, ще се бия с Джошуа безплатно

Тайсън Фюри: Парите вече не са актуални, ще се бия с Джошуа безплатно

"Дори след 50 живота няма да мога да похарча всичко, което съм спечелил"