Треньорът на националния ни отбор по бокс за жени Ангел Ангелов, изрази задоволството си от поредния лагер, който нашите направиха на Белмекен.

Той проведе близо 20 дни подготовка на високопланинската база, като е останал много доволен от вложените усилия и желанието на момичетата. Специалистът пусна състезателките за няколко дни в почивка, като на 10 май те отново ще бъдат в лагерна обстановка. По всяка вероятност националките ще продължат подготовка в Ботевград.

Двубоят между Флойд Мейуедър и Логан Пол ще се проведе на 6 юни

Двубоят между Мейуедър и Пол ще се проведе на 6 юни

Първоначално битката между двамата беше насрочена за 20 февруари

"Много съм доволен. Направихме страхотна подготовка на Белмекен, като всяка от тях се вложи максимално. Не искам да казвам голяма дума, но свършихме доста сериозна работа. Стойка повишава нивото си и наближава момента, в който ще е във върхова форма за олимпийската квалификация през юни.

Надявам се, че всичко ще е наред и няма да се стигне до отмяна, защото това ще бъде наистина голям удар. Видяхме, че американската са я отменили, дано европейската да остане. Не ми се мисли в друга посока, защото целият ни труд, четири, вече 5 години, ще отиде на вятъра", сподели Ангелов.

Даниел Асенов на полуфинал в Белград, излиза срещу Роланд Галош

Асенов на полуфинал в Белград, излиза срещу Галош

Двубоят е четвърти в програмата на ринг "Б"