Капитанът на Ботев (Враца) Юлиан Ненов очаква отборът му да спечели баража за efbet Лига срещу четвъртия във Втора лига Етър. Мачът ще се играе утре на стадион "Александър Шаламанов" в София от 20:00 часа.

"Със сигурност ще стане оспорван мач и познавам треньора им Веселин Великов, който знам, че ще ги подготви по най-добрия начин. Мисля обаче, че Ботев (Враца) е по-добрият отбор, но трябва да го покажем това и на терена", каза пред БТА футболистът.

"Гледахме някои от последните мачове на Етър. Познаваме се добре в България всички отбори. Това че напоследък те не са в най-добрата си форма, не бива да ни заблуждава, защото ще бъдат много мотивирани. А и в един мач всичко е възможно.

Щях да кажа, че Дани Младенов е най-опасният им футболист, но знам, че той е контузен. Ловре Кнежевич е добър футболист, показа го и миналата година в Първа лига, а и сега им е голмайстор, ако не се лъжа. Добър отбор са, няма да ни бъде лесно", каза още Ненов.

Защо Ботев (Враца) трябва да остане в Първа лига? Лесно е да кажа, защото аз съм тук. Но Ботев се утвърди в елита в последните години, въпреки че последните 2 години все се борим да не изпаднем. Враца е футболен град, хубав град. На домакинските ни мачове идват много хора. Те живеят с футбола. По улиците ни спират, поздравяват, говорим си за мачове с хора, които не познаваме. Всички се вълнуват от футбола и Ботев. Освен това в отбора се налагат млади български футболисти, което е добра политика.

Договорът ми с Ботев изтича в края на другия месец. Ще видим дали ще остана, въпреки че ми харесва тук и съм свикнал. Нека си свършим работата утре, другото е лесно", завърши Юлиан Ненов.

Великов: Напрежението е повече в лагера на Ботев (Враца)

Великов: Напрежението е повече в лагера на Ботев (Враца)

"Ще направим всичко възможно, за да спечелим"