Старши треньорът на Ботев (Враца) - Христо Янев намери позитиви, въпреки загубата с 0:1 от Славия в първия мач от 17-ия кръг на българския шампионат.

"Славия оползотвориха своята възможност и вкара гол, а ние не стигнахме до добри възможности. Днес отборът игра добре на база предните мачове. Надявам се това да ни даде посока, в която да вървим.

Наруши се всичко, което искахме да направим. Голът промени всичко, което очаквахме на терена. Трябва да дам всичко и да опитам всичко, на което съм способен. Докато хората във Враца се борят, ще се боря и аз. Знам, че в един момент ще успеем да вземем това, което заслужаваме.

Нямаме много опции. Предстои ни трудна програма - Локо Пд, Левски, Лудогорец и мач за Купата, който не е приоритет. Трябва да дадем малко спокойствие на хората, които дават всичко за нас. Ако всички заедно бъдем търпеливи, всичко може да се случи и ще дойде спасението.

Проблем има, щом отборът не върви в посоката, в която иска ръководството. Стигнахме в консенсус в намирането на проблема. Важно е да имаме търпение и да демонстрираме качествата, които имаме. Аз съм приел това и единственият шанс да се откажа да правя това, което искам, е ръководството да ми каже стоп или да приключим. Дотогава ще се борим", завърши Янев.

Славия - Ботев (Враца) 1:0 в мач от efbet Лига

Славия прогресира при Загорчич, "белите" нанесоха шеста поредна загуба на Ботев (Враца)

Младок с ключов принос за успеха на столичани