Валери Божинов сложи край на приключението "Ботев (Враца". Опитният нападател призна пред колегите от "Спортал", че снощи срещу Етър е изиграл своя последен двубой за кръга.

Етър и Ботев (Враца) не се победиха - 1:1

Етър и Ботев (Вр) поделиха точките във Велико Търново в последния си мач за годината

По един гол във всяко от полувремената

Бившият играч на Манчестър Сити и Ювентус е постигнал споразумение с ръководството на врачани и наставника Антони Здравков. Към този момент Божигол няма опции за продължаване на своята кариера.

За двата му престоя в Ботев, Валери изигра 20 мача, в които успя да се разпише седем пъти.

"Пожелавам успех на Тони Здравков и момчетата през пролетта. Благодаря на кмета, ръководството и феновете за отношението към мен през двата ми престоя във Враца. Дано отборът успее да се спаси, но аз лично съм оптимист, че Враца ще има отбор и догодина в елита на България".

"Бъдещето ми? Не съм говорил с нито отбор на този етап, тъй като до снощи бях футболист на Ботев (Враца). Ще видим какво ще се случи. Със сигурност ми се играе още, тъй като не ми остават много години професионален футбол. Много неща ми се случиха през 2019 година, като трябва да изчистя главата си", сподели Божинов.

Директор в Ботев (Враца): Искаме Божинов да продължи да бъде част от тима, до този момент не ни е уведомил за други свои желания

Директор в Ботев (Враца): Искаме Божинов да продължи да бъде част от тима, до този момент не ни е уведомил за други свои желания

"Ръководството на клуба се е доверило на Тони Здравков"