Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов заяви, че никога не би играл за ЦСКА, тъй като Левски е отборът в сърцето му. 

Независимо от това обаче, именно Божигол донесе победата за врачани срещу "сините", отбелязвайки две попадения при успеха им с 3:1 на "Герена".

Аймен Белаид потърсил саморазправа с Валери Божинов след загубата на Левски от Ботев (Вр)

Футболист на Левски потърсил саморазправа с Валери Божинов!

Треньорът на вратарите на врачани Илиян Василев предотвратил по-сериозен сблъсък между двамата

"Емоционална вечер. Не можах да спя цяла нощ. Това беше една голяма победа срещу Левски. Пишем история с отбора на Ботев (Враца). От друга страна обаче ми е тежко, защото вкарах два гола на любимия си отбор. Така е било писано. Не съм предател и никога няма да играя за ЦСКА, защото Левски ми е на сърцето.

Левски се нуждае от качества и от лидер, който да поведе отбора. Познавам Славиша като треньор, но може би липсва манталитета на победител. Не казвам, че струва пари, но трябва да се селектира и да се намерят правилните хора. Нивото на българското първенство е добро и се вдига, защото всеки може да победи всеки. Изключваме Лудогорец.

Делио Роси беше един наистина млад, перспективен треньор, когато аз започнах да играя. Промениха се много неща, но му липсваше комуникацията, а пък един наставник трябва непрекъснато да се ъпдейтва заради промените във футбола. Николай Михайлов ще помогне на Левски, защото има качества и напрежението не може да го уплаши", сподели Божинов в интервю за "Канал 3".

Божинов №3 по ефективност, а в Левски са "евтини на брашното и скъпи на триците"

Божинов №3 по ефективност, а в Левски са "евтини на брашното и скъпи на триците"

Валери можеше да е на "Герена"...