Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов говори преди срещата на неговия отбор срещу бившия му тим Левски. 

Двубоят е в събота от 20:00 часа на "Герена". 

"На никого не трябва да се реваншираме, на никого не трябва да се доказваме, на никого трябва да се обясняваме или каквото и да било. Мач като мач. Не ми е за първи път да играя на "Герена".

Спомените са хубави, два мои гола. Историческа победа за Ботев. На мен единствено ми липсва игрова практика, не съм играл от доста време. Ако треньорът господин Ангелов прецени, че трябва да играя, ще вляза и ще играя. Това е мач, в който трябва да излезеш и да усетиш тръпката и удоволствието, че си на такъв стадион. Винаги съм казвал, че да играя на "Герена" е чест и удоволствие.

Разочарование не, защото имах разговор с Хубчев на четири очи. Сигурен съм, че един ден като приключа кариерата си и стана треньор и аз ще имам такива мигове и отношения с футболисти. Казах му, че го разбирам и го приемам напълно. Той ми каза, че няма да разчита на мен, защото не влизам в плановете му. Не че не ме харесва като футболист, напротив, просто няма да мога да изпълнявам това, което иска. Приех го с уважение.

До ден днешен не съм излизал да плюя по него или по клуба. Напротив, аз не мога да плюя, там където съм ял и където феновете на Левски са ме обичали. Този клуб ми е на сърце. Единствената забележка, която имам към Хубчев е това, че не пуска Ники Михайлов. Не че е забележка, просто не разбирам защо не го пуска, при положение, че ни е национален вратар. В момента България има нужда от такъв вратар", заяви Божинов.

Групата на Левски за мача с Ботев (Враца)

Групата на Левски за мача с Ботев (Враца)

Срещата е в събота