Ботев (Вр) трябва да вземе днес нов играч. Става въпрос за футболисти под наем, който ще бъде преотстъпен на врачани от друг роден елитен клуб. От Ботев обаче не пожелаха да разкрият повече подробности, пише "Тема Спорт".

"Нека всичко да стане и тогава ще го обявим. Все пак не решаваме ние, а клубът, който ще ни го даде", обявиха на спортно-техническия щаб на врачани.

Левски и Ботев (Враца) не се победиха - 0:0

Без победител в скучния спор между Левски и Ботев (Враца) на "Герена", Цонев се контузи

Голове в столицата не бяха отбелязани

Според запознати възможността е това да е нападателят ЦСКА - Тонислав Йорданов, който засега не попадат в плановете Стамен Белчев. Двама играчи на Ботев са с контузии от равенството с Левски на "Герена". Това защитникът Илия Миланов, халфът Ивайло Михайлов. Миланов бе сменен принудително в 61-ата минута от Васил Добрев. Пет минути по-късно Даниел Гаджев се мястото на Михайлов.

Днес, когато врачани подновяват тренировки, ще стане ясно какво точно е състоянието на двамата, Хубавото за Антони Здравков в случая е, че предстои пауза за националните отбори.

По време на прекъсването Ботев не планира да играе контрола. Възможна е учебна игра с дубъла, който е част от Северозападната Трета лига. Здравков не иска да натоварва допълнително играчите си, които и без това не са кой знае колко много като бройка.

Здравков: Левски не е за подценяване, събра добри футболисти

Здравков: Левски не е за подценяване, събра добри футболисти

"Със себераздаване ограничихме възможностите на съперника"