Президентът на Ботев (Враца) Христо Илиев заяви пред "Тема Спорт", че треньорът Даниел Моралес има пълната спортно-техническа власт.

Врачани започнаха отлично сезона със 7 точки от 3 кръга - две победи и равен. В последния кръг бе надигран Царско село с 2:1 като гост. Другият понеделник, на 16 август, Ботев Вр приема съименника си от Пловдив.

"Много сме радостни от поредния успех. Щастлив съм. Седем точки за три мача е отлично. Виждам го в очите на момчетата, много са надъхани. Имат огромно желание за игра и да се развиват, а това е най-важното", сподели Илиев.

"Дали сме пълна свобода на Дани Моралес за състав, за футболисти, за работа. Каквото те, в треньорския щаб, преценят, че искат, ние от ръководството правим усилия да им го подсигурим", добави Илиев. Той обяви, че няма да бъде назначаван спортен директор.

"За последно беше Радослав Велинов, но той имаше здравословен проблем. Човекът не се чувстваше добре и се оттегли. На този етап нямаме спортен директор. Двамата с Денислав Георгиев (изпълнителен директор) действаме каквото можем. Но треньорите са най-важните хора. Не се мешаме в тяхната работа. Те са тесните специалисти", добави той.

Моралес: Тези млади момчета ме правят много щастлив

Моралес: Тези млади момчета ме правят много щастлив

"Стъпил съм с двата крака на земята"