Вратарят на Ботев (Враца) Красимир Костов каза своето мнение за състоянието на отбора преди домакинството на ЦСКА в неделя.

"Мач с един от грандовете в България. За мен и момчетата това е една отлична възможност. Дано успеем да се поздравим с успех. Откакто аз съм в Ботев (Враца) не сме спечелвали точка срещу ЦСКА. Нямам обяснение защо това е така. Подготвяме се за мача, като анализираме и разузнаваме, но те са добър отбор, който е в челото на класирането.

В много от мачовете досега загубихме точки, където заслужавахме такива. Класата в съблекалнята не отговаря на мястото в класирането, което заемаме до този момент. Шансът със сигурност не бе на нашата страна.

Ботев (Враца) пусна билети по 10 лв за мача с ЦСКА

Ботев (Враца) пусна билети по 10 лв за мача с ЦСКА

Срещата е насрочена за неделя (23 октомври) от 16:45 часа

Дани Моралес е един добър човек и добър мотиватор. Иска да се развива и повдигна духа в съблекалнята, което се вижда от резултатите. Трябва да се борим да запазим мястото си в групата. Какво ще се случи, времето ще покаже.

Надявам се феновете да ни подкрепят срещу ЦСКА. Трябва да бъдем всички заедно, за да постигнем целите си", заяви Красимир Костов.