Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев остана много доволен от победата с 2:0 на своя отбор над Локомотив (Пловдив) в среща от 18-ия кръг на еfbet Лига. Той благодари на ръководството за доверието към него и на хората, които участваха в разчистването на терена на стадион "Христо Ботев" от навалелия сняг преди срещата.

Треньорът на Ботев Враца Христо Янев беше много доволен от победата с 2:0 на своя отбор над Локомотив Пловдив. Той благодари на ръководството за доверието към него.

"Беше много важно за всички нас да постигнем победа, която да ни даде малко самочувствие, за да повярваме в собствените си сили. Благодаря на хората, които се отзоваха за почивстването. Благодаря и на ръководството за доверието към мен. Преди мача говорихме със Сашо за условията и стигнахме до заключение да изиграем мача днес. Поздравявам момчетата за начина, по който изиграха мача. Ние правим разликата.

Ние сме професионалисти. Всеки един от нас иска да печели. Не всеки път се получава. Имаше мачове, в които играхме по-добре от днес. Във футбола няма логика. Трябва да разберем, че ако се поддържаме заедно, мисля че отборът ще изпълни целта си.

В тези три мачове никой не ни брои за жив. Играем срещу първите в класирането. Надявам се футболистите да се покажат. С тези отбори трудно може да се надиграваме, но може да вземем много неща", заяви Янев.

Ботев  (Враца) спря черната си серия след успех над Локомотив (Пловдив)

Ботев (Враца) спря черната си серия след успех над Локомотив (Пловдив)

Възпитаниците на Христо Янев се наложиха с 2:0