Нападателят на Ботев (Враца) - Дориан Бабунски разкри, че очаква добри новини за себе си и клуба през трансферния прозорец. Той говори пред медиите, след като бе избран за Играч на 18-ия кръг в efbet Лига.

"Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Горд съм за това, което правя, както и целия отбор. Имам амбиции, както всеки един футболист. Винаги иска да отиде в по-голям отбор. Засега съм фокусиран над последния кръг. Очаквам да предложим добра динамика, както в последните мачове. Показахме, че можем да доминираме в много фази на играта.

Още не знам нищо конкретно. Знам, че има интерес. Засега цялата ми концетрация е върху последния кръг. Благодаря за интереса и на медиите, че пишат за него. Засега няма нищо конкретно. Очаквам добри вести за мен и Ботев през зимния трансферен прозорец. Ще видим най-добрата опция. Може да е в България, може и в чужбина.

Имам за цел да стана голмайстор на първенството. Всеки нападател трябва да го има. Ботев Враца ми помогна да вкарам 8 гола. Със сигурност 2021 година беше най-добрата на мен. Върхът на моята кариера беше повиквателната за националния отбор.

Нормално е да има трудности. Не само Ботев Враца, а и всички отбори в дъното на класирането. Мисля, че ЦСКА може да спечели титлата. Още е рано да се каже, кой ще е шампион.

Заслужаваме да сме там, където сме с Македония. Чакам този момент от дете. Само искам да благодаря на селекционера и цяла Македония. Може би ни се падна най-трудният съперник в квалификациите. Имаме голяма амбиция да се справим. Имаме и добър пример от България", каза Бабунски.

ФК ЦСКА 1948 вади 100 000 евро за Дориан Бабунски

ФК ЦСКА 1948 вади 100 000 евро за Дориан Бабунски

"Червените" го искат още през зимата