Ботев (Враца) се сбогува с Дориан Бабунски. Нападателят се очаква да премине в австрийския Рапид (Виена). От клуба решиха да засвидетелстват уважението си към него с прочувствено писмо, публикувано в социалните мрежи:

"Клубът, феновете и всички врачани изпращаме Дориан Бабунски с аплодисменти и благодарност за всички хубави моменти, които изживяхме заедно в Ботев Враца. Освен, че е страхотен футболист обаче, той даде урок по мъжество и професионализъм. Защото на негово място мнозина щяха да започнат да се пазарят с клуба "да ги пусне да се развиват" без финансови претенции. Или да изчакат няколко месеца и да си тръгнат като свободни агенти за по-добри лични условия. Да не говорим колко медийни заглавия можеше да генерира екипът му в последния месец, ако Дориан не бе здраво стъпил на земята.

Това, което го отличава и с което се надяваме да е дал пример на по-младите ни футболисти, е че през цялото време не спря да работи (дори на Коледа), знаеше си цената и беше категоричен, че Ботев (Враца) трябва да спечели от сделката с неговия трансфер! Знаем, че без Бабунски ще ни бъде много трудно, но сме щастливи, че реализираме трансфер в Европа. Скромен за европейските стандарти, но огромен като значение за нашия клуб. Когато пристигна някои се смееха на многото нули в статистиката му, други на името на отбора от къде идва, а трети дори разнищваха родословното му дърво. Накрая всички скандираха името му!

Надяваме се Дориан Бабунски да продължи да чувства Враца като своя футболен дом и врачани като своето футболно семейство и след много важни голове и значими успехи да се върне да завърши кариерата си при нас. Винаги ще бъде добре дошъл! Успех!, написаха от клуба.

Интересно: Футболист с 24 мача за Лацио подписва с Ботев (Враца)

Интересно: Футболист с 24 мача за Лацио подписва с Ботев (Враца)

Браян Переа има богата визитка