На 4 септември (събота) ще се проведе тържеството по повод 100 годишнината на Ботев (Враца), съобщиха от клуба.

Ето какво написаха врачани в официалния си профил във Фейсбук:

"Ще зарадваме привържениците на Ботев Враца, като съберем на стадиона любимите футболисти и треньори, допринесли за футболната славата на града.

Тържествата ще започнат в 17 часа с шествие на феновете от паметника на Христо Ботев до стадиона. Там ще се проведат няколко футболни срещи, като в тях ще се включат заслужилите ветерани, децата от школата и футболисти от представителния ни тим.

В 19:21 ще започне централното събитие - мач между Супер отбор от последното десетилетие, воден от Сашо Ангелов, срещу селекцията на Мартин Петров. В тима на Сашо Ангелов ще играят най-обичаните от публиката футболисти, които спечелиха промоциите в Първа лига през 2011 и 2018 година. Разбира се и други момчета, носили нашата фланелка в Първа лига през последните сезони, които са оставили следа във врачанския футбол.

Мартин Петров пък ще предвожда Звездите на българския футбол, като в отбора му ще видим някои от играчите, които за последен път класираха България на голям футболен форум - Евро 2004, така и други популярни имена.

По време на празника ще бъдат наградени стоте личности, допринесли най-много за клуба през изминалия век. Очакваме да ни гостуват представители на всички професионални клубове в стрната, както и нашите партньори в региона.

Запазете си свободна датата 4-ти септември, защото тогава ще можете да видите живата история на Ботев Враца събрана на едно място! Очакваме Ви".

Моралес: Тези млади момчета ме правят много щастлив

Моралес: Тези млади момчета ме правят много щастлив

"Стъпил съм с двата крака на земята"