Треньорът на Ботев (Пловдив) - Желко Копич, призна че поражението от Черно море с 3:4 в Коматево е тежко за играчите на "канарчетата". Домакините на три пъти повеждаха в резултата, но в рамките на няколко минути в края, допуснаха пълен обрат и записаха поредно поражение в първенството.

"Преди всичко поздравления за Черно море. След мача с Берое, където изиграхме много добри 90 минути, днес също играхме на много високо ниво, но в края направихме няколко грешки и тези грешки ни костваха точките.

Черно море победи Ботев (Пд) с 4:3 в Коматево

Луд мач в Коматево! Черно море препарира "канарчетата" в голов трилър

"Моряците" стигнаха до феноменален обрат

Съжалявам за играчите, защото те се раздадоха. Не е приятно за тяхната психика да загубиш по този начин. Просто трябва да продължим напред и да излезем от тази ситуация. Видяхме позитивни неща в предни позиции. Някои от играчите не бяха провели добра подготовка. Трябва да продължим да работим, да мислим седмица за седмица и да правим отбора по-добър. За нас бе мач с много добри ситуации. Имахме положения, три хубави гола, но просто трябва да продължим напред. Във футбола винаги има напрежение. Всеки мач е един и същ за нас, във всеки мач излизаме за трите точки", каза Копич.