Наставникът на Ботев (Пд) - Азрудин Валентич отново бе изключително емоционален след загубата на "канарите" от Черно море с 0:1. От дългия монолог на специалиста най-вече се разбра, че е направил грешка с избора на формация за визитата на "Тича":

Направих грешка като треньор, защото избрах неправилна схема за мача. Това бе двубой, разделен на 50 процента. Черно море са солиден отбор, но и ние имахме положения, които трябваше да реализираме.

Засега това е нашият максимум. Преди това Ботев губеше доста, ние обаче внесохме позитивна промяна. Загубихме минимално последните си мачове. С оглед на коронавируса, който ни удари, ние стояхме добре на терена. Днес футболистите ми дадоха максимума си.

Когато Маркиньос е на терена, ние сме далеч по-добри в офанзивен план. Ботев (Пд) може да се спаси и аз вярвам в това, със сигурност. Работата на треньора е изпълнена с напрежение. Целият живот е под напрежение. Ако не работите добре, логично ще дойде някой по-добър, за да ви измести. Не сме играли нито един двубой с най-добрите ни 11 футболисти. Не се оплакваме, че нямаме Неделев или някой друг. Все още сме десети, две точки пред преследвачите, на добра позиция сме".

Илиан Илиев: Ако не стане за шестото, ще изместим приоритетите си и ще играем за седмото място

Илиан Илиев: Ако не стане за шестото, ще изместим приоритетите си и ще играем за седмото място

"Всички футболисти си свършиха работата"