Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори пред медиите преди утрешния мач с АПОЕЛ (Никозия).

Той разкри и ситуацията с изваждането на Антоан Бароан от групата.

"Това е друг турнир и в първия мач играхме много добре. Сега шансовете ни са 50 на 50. Сега е въпросът как ще можем да отворим на аспектите - публиката на АПОЕЛ, атмосферни условия и как ще реагираме на натиска в началото на срещата. Направихме задълбочен анализ на първия мач, а сега няма да имаме и кадрови проблеми", започна Валентич.

Треньорът на АПОЕЛ: Длъжни сме да отстраним Ботев (Пловдив)

Треньорът на АПОЕЛ: Длъжни сме да отстраним Ботев (Пловдив)

"Готови сме за мача"

"За нас е важно да запазим нагласата си от първия мач, защото тогава играхме много добре. Атмосферата в съблекалнята е отлична и в момента има хармония между нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем подготвени във всеки един аспект. Температурите в Пловдив са почти същите. Тук може би разликата е по-голямата влажност. Затова дойдохме един ден преди срещата, за да можем да се аклиматизираме", каза още Валентич.

"Не за първи път съм в такава ситуация. Вярвам, че отборът има качество да направим добър сезон. Това, което мразя са фалшивите новини. Аз знам кой съм и откъде идвам".

"Антоан Бароан е млад играч с голям потенциал, но трябва да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той в момента афектира хармонията в клуба. Антоан трябва да разбере, че трябва да върви напред с отбора. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в отбора", завърши наставникът.