Един от най-добрите български футболисти - Тодор Неделев, беше гост в подкаста "При Тото", в което си спомни за инцидента от месец юни в Грузия и коментира кога ще се завърне на терена. Ето какво сподели звездата на Ботев (Пд):

"Единственото, което си спомням е, че си говорим с момчетата отзад в автобуса и после се събуждам в болницата. Веднага попитах, като се събудих, кога ще мога да играя отново футбол. Много ми се иска да играя.

Тодор Неделев се завръща!

Тодор Неделев се завръща!

"Днес той е преминал скенер, като резултатите са отлични"

Нищо не помнех от случилото се. Травмата ми е същата като на Михаел Шумахер, едно към едно. Само че при мен всичко се е случило бързо в болницата. Нашият лекар д-р Бончев ми казва, че е влязъл направо в операционната и като е видял как оперира колегата му, е било ясно, че е невиждан майстор. А той оперирал само от министър нагоре. Бочев каза, че се е успокоил, че съм бил в добри ръце. Засегната е била артерията, не е имало проблем с мозъка. Зашили са ме с три копчета и докторът не ми е сложил пластина, защото с нея никога повече е нямало да играя футбол.

Много ме бе страх в самолета и никога не бих се върнал там в Грузия. Живот и здраве, януари вече трябва да започна да се изявявам на сто процента. Исках по-рано да играя, но казаха, че няма смисъл за два-три мача. Аз вече месец тренирам наравно с отбора. Просто съм с каската, тя ми е удобна. Не ме е страх да играя пак", сподели още Тошко Неделев.

Неделев: Свикнах с каската, вече влизам смело в единоборства

Неделев: Свикнах с каската, вече влизам смело в единоборства

"Нося я единствено на тренировка"