Тодор Неделев коментира пред Нова телевизия ситуацията около себе си. Звездата на Ботев (Пловдив) беше спряган за трансфер в чужбина по време на зимния прозорец, но в крайна сметка реши да остане при "канарчетата" до края на шампионата.

"Понякога и аз се чудя защо не преминах в друг отбор. Но много обичам Ботев, този клуб ми е дал много и не мога да си помисля да облека екипа на друг отбор у нас. Чувствам сякаш задължение да бъда в Ботев. Много обичам феновете. Отборът е много добър, въпреки че Лудогорец и ЦСКА са по-добри от нас. И двата тима понякога сме ги побеждавали. Но така се случваше, че все си оставам в Ботев", заяви Неделев.

"От България е трудно да излезеш директно в топотбор. Аз имам любим отбор - Милан, надявам се скоро да играя там. Бих играл във Фенербахче. Ако наистина има оферта, ще отида. Но на мен никой не ми се е обаждал, нито на клуба. В Германия не ми достигна характер. Знам за себе си, че не съм такова "перде" - като Стоичков, Ивелин Попов. Знам, че това нещо трябва да го променя. Но просто не съм такъв човек. Според мен и затова не ми се получиха нещата. Бундеслигата не е моят стил футбол. Има много бягане, борба, агресия. Това не е моят стил", добави техничарят.

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев много близо до Фенербахче

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев много близо до Фенербахче

Вижте подробности