Тодор Неделев няма оферта от ЦСКА към момента. Ако през зимната пауза пристигне такава, тя ще бъде разгледана от него и клуба му - Ботев (Пловдив). Звездата разкри, че през лятото е бил търсен от "армейците", но предпочел да остане при "канарчетата". Днес Неделев беше награден за най-добър играч на последните два кръга от Първа лига.

Ето какво каза пред медиите:

"Един футболист не може да победи сам друг отбор. Благодаря на моите колеги, на моите треньори.

За момента нямам никаква оферта. Започвам подготовка с Ботев (Пловдив). Ако има някаква оферта, ще я разгледаме и ще преценим кое е най-доброто за клуба, така сме се разбрали с ръководството.

Снимка 394806

Източник: LAP.bg

Идва мач с ЦСКА. Знаем, че на "Армията" се играе много трудно. Който е на терена, ще се раздаде на максимум, пък в крайна сметка каквото стане. Да, през лятото ми звъняха от ЦСКА, искаха да ме привлекат, но прецених, че на този етап е по-добре да остана в Ботев. Това беше през лятото. Сега няма нищо конкретно. Казал съм си, че в България ще играя само в Ботев. На този етап ще остана в Ботев, ако няма оферта от чужбина. ЦСКА е един от най-големите отбори в България. Ако има оферта през зимата оттам, ще се обсъди с ръководството и ще вземем най-доброто решение за клуба, а и ще се види моето желание. Но това ще стане евентуално през януари.

Снимка 394805

Източник: LAP.bg

Не мисля, че искам да се връщам в Германия. Престоят ми там не беше много добър. Иска ми се или в Испания, или в Италия. Знаем, че от Ботев (Пловдив) е по-трудно да изляза в добър отбор. Дано съм жив и здрав, раздавам се в Пловдив и в националния отбор.

Възхищавах се на Кака, който свърши с футбола. Фен съм на Милан от доста малък, но в момента в Шампионската лига викам за Ливърпул.

Бих се радвал, ако стана Футболист на годината, но в крайна сметка журналистите избират. Казаха ми, че ако играя силно срещу ЦСКА, мога да стана Футболист на годината. Ще се постарая да се представя добре".

Аспарух Никодимов: ЦСКА определено има нужда от играч като Тодор Неделев, Люпко Петрович ще е полезен на "Армията"

Паро: ЦСКА определено има нужда от играч като Неделев, Люпко ще е полезен на "Армията"

"Срещата с Ботев си е някакво дерби"