Синът на руския милиардер Борис Зингаревич - Антон, ще дойде до броени дни в Пловдив за среща с Ботев. Той ще предложи сделка на клуба.

Богатият наследник на фамилията от Санкт Петербург вече е бил тайно в Пловдив и се срещал с отговорни фактори, съобщава "Марица".

Състоянието на семейството надхвърля $1 милиард още през 2018 година. Таткото е прочут инженер, а след промените в Русия става олигарх в областта на хартията, целулозата, картоните. Вече развива и други бизнеси, сред които строителство, а сред съдружниците му е споменаван самият Дмитрий Медведев. Антон Зингаревич и съдружниците му имат права върху 2000 футболиста от цял свят - предимно млади таланти от Африка и Южна Америка.

Антон е привлечен от школата на Ботев, която е една от най-продуктивните в България. Зингаревич купува Рединг през 2012 година, но след 12 месеца се оттегля от управлението на клуба. 

Известно е, че Антон Зингаревич проявява интерес и към френския Шатору. Там връзка е направил собственикът на Монако и негов съсед Дмитрий Риболовлев.

Футболистите на Ботев: Две нощи плачем, размишляваме и се ядосваме!

Футболистите на Ботев: Две нощи плачем, размишляваме и се ядосваме!

Излязоха с извинение към феновете