Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереидо обяви, че се очаква до края на следващата седмица Антон Зингаревич да стане официално собственик на клуба. 

"Имахме доста тежки 6 месеца. Сега обаче сме оптимисти и гледаме напред към новия сезон. Надяваме се да няма повече ковид и травми. Както треньорът каза, около 4-5 играчи напускат, очакваме новите попълнения. Работим усилено и с децата. Там сме подписали договори с детско-юношеската акадамия. Очакваме една добра работа с медиите през новия сезон. Очакваме до края на следващата седмица да приключи сделката със Зингаревич.

Имахме доста правни проблеми, но нещата са към края си. Господин Зингаревич е готов да поеме ситуацията в отбора. Той помага на отбора много, също както и нашите спонсори. Ние се опитваме да увеличим приходите си. Няма да направим договори, които да не са съобразени с нашето състояние. Ще има увеличение на заплатите на първия отбор. Опитваме се да бъдем по-ефикасни в нашата работа", коментира Сереидо на днешната пресконференция.

Ботев (Пловдив) се раздели с халф

Ботев (Пловдив) се раздели с халф

Мишел Еспиноса е напуснал днес