Лидерите на Ботев - Лъчо Балтанов и Тодор Неделев, спечелиха съответно второ и първо място в класацията за Футболист №1 на Пловдив за 2017 година. Те изпревариха Мартин Камбуров, който остана на трета позиция.

"В личен план се радвам, че преодолях бързо контузията, която имах и влязох добре в подготовката. Радвам се, че бързо си върнах формата и направихме незабравима година. С общи усилия преодоляхме трудните препятствия. Не е странно, че съм пред Мартин Камбуров. Наградите са хубаво нещо, плод на усилията, които полагаш. Щом така са преценили хората, може би съм се представил по-добре", заяви Балтанов пред местните журналисти.

"Доволен съм, че получих награда за първо място, защото в Пловдив има доста добри футболисти. Чест е, че изпреварвам играчи като Лъчо Балтанов и Мартин Камбуров. На този етап мисля как да помогна на отбора и да спечелим отново Купата на България, ако можем. За момента няма оферти към мен, нарочно казах така пред телевизиите. Само да съм жив и здрав, лятото, мисля че ще имам доста оферти%, заяви пък Неделев.

Ботев (Пловдив) даде под наем Мартин Димитров и Кристиан Димитров

Ботев (Пд) прати двама във Втора лига

"Канарчетата" пратиха вратар и защитник да трупат игрова практика