Легендата на Ботев (Пловдив) и бивш футболист на ЦСКА Георги Георгиев - Гецата говори преди днешния мач между двата отбора. 

"Надявам се да стане добър мач. В повечето случаи между тези два отбора се получават хубави двубои. Дано да възтържествува футболът, защото имаме нужда от такива сблъсъци, за да се вдига като цяло качеството на играта в България.

ЦСКА падна заслужено от Лудогорец, тъй като игра слабо. Явно умората от мача с Копенхаген в Дания оказа влияние. Тази година изглеждат по-добре от предишните две. Мауридеш прави добър тандем с Десподов и в това спор няма. Той е по-комплексен играч от Каранга. По-колективен футболист е. Ботев загуби от Левски и Локомотив (Пд) след много слаба игра.

Да се надяваме, че ще успеят да се подсилят с някой и друг играч, тъй като имат дефицит на някои важни постове. Говоря за централната ос - централен защитник и централен нападател. Ако може да се вземе нещо по-качествено, ще е добре. В мачовете, които загубиха, нямаха голово положение. Тошко Неделев, като няма на кого да я подава, да я вкара, няма как да стане. Но според мен и той трябва да си вдигне равнището. Не му е това нивото. Тошко Неделев е бил в много по-добра форма, отколкото е в момента", заяви Гецата пред "Тема спорт".

Ботев (Пловдив) и ЦСКА обещават истинско зрелище

Ботев (Пловдив) и ЦСКА обещават истинско зрелище

"Червените" търсят задължителна победа на Коматево