Легендата на Ботев Пд - Атанас Пашев - сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящата среща финал за Купата на България с Лудогорец.

Той е на мнение, че ще трябва играчите да са концентрирани и до краен предел мотивирани, за да се поздравят с трофея.

Любопитно: Само Мъри е печелил финали за Купата на България срещу чуждестранен треньор

Любопитно: Само Мъри е печелил финали за Купата на България срещу чуждестранен треньор

Ще успее ли името си да добави и чичо Гошо?

"Това не е мач за първенството и в него абсолютно всичко се случва. Когато е един мачът, се играе по различен начин. Важното е да не допуснем гол, а положения за реализиране на такъв съм сигурен, че ще създадем. Тактически мач ще бъде определено.

Концентрацията от първата до последната секунда ще е водеща. Мисля, че трябва играчите да са дори двойно по-концентрирани в този двубой. Това е необикновена среща, а не като тези в битката за седмото място. Излизат срещу голям дразнител. Побеждавали сме ги и съм сигурен, че момчетата ще дадат всичко, за да се случи това отново. Спомняме си какво стана в последния финал между двата тима. Ботев успя да го спечели, защо да не го спечели и сега.

Имаме добър отбор и една невероятна публика, феновете ще напълнят трибуните и ще са отново зад отбора, както винаги. Те ще мотивират допълнително играчите. Може да кажем, че мотивиращите фактори са доста. А е и крайно време да играем в Европа!

В Ботев развързват кесията при победа над Лудогорец

В Ботев развързват кесията при победа над Лудогорец

Играчите ще получат солидни премии, ако стгнат до успеха

Имаме хубав стадион и той трябва да приема мачове от европейската сцена. Имаме добри изпълнители и един лидер в лицето на Ивелин Попов. Много отбори нямат лидер в редиците си, а при нас има. Такъв определено е и Лъчезар Балтанов. Независимо дали ще играе от първата минута, или не. В много отбори нямат такива хора", заяви той.