Лъчезар Балтанов отправи трогателно послание преди последния си мач с екипа на Ботев (Пловдив).

Ето какво написа Лъчезар Балтанов в социалните мрежи:

"Преди моя последен мач за първия отбор на Ботев Пловдив искам да изразя безкрайната си радост от възможността да го изиграя точно на Колежа и да започна да градя нещо ново отново в името на "жълто-черната" любов! Толкова много неща искам да кажа... Тук аз се преродих за футбола, усетих, какво е истинско признание, благодарност и истинската обич на феновете, тук се роди дъщеря ми, тук изпитах най-големите радости и в същото време тук изживях трите най-трудни момента в моята кариера.

Някои ме наричаха посредствен футболист, но аз знам едно-вярата, предаността и постоянството ме направиха това, което съм днес. А аз научих, че не парите, не успехите, не победите, те правят победител -победител те прави обичта на хората и това е всичко, което остава! Благодаря Ви за нея и Ви обещавам, че това, което предстои ще е моята отплата към Вас за подкрепата и доверието през Всички тези години.

Благодаря от цялото си сърце на всички мои треньори през годините, съотборници и целия екип на Ботев Пловдив в момента за всичко, на което са ме научили и всичко, което сме изживяли заедно.

За мен това е ново начало!".

Попето: Изпращаме един изключително сложен сезон 2023/24

Попето: Изпращаме един изключително сложен сезон 2023/24

Ето подробности