Ще направим анализи. Бързите футболисти на ЦСКА може би ни затрудниха малко през второто полувреме. Това призна капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов.

"Не знам - отпускане ли беше... Бяха с 10 човека, а ние не бива да допускаме такива неща. Можеше да е коренно различен резултатът в наша полза, с повече голове. Важно е да подходим максимално концентрирано на реванша. Да сме с бистри глави и да не допускаме такива грешки. Особено през втората част имаше 15-минутно лакатушене от наша страна.

 

Пак казвам - важното е, че играхме добре. Трябва да мислим позитивно за реванша. Два гола на чужд терен - много е неприятно, знаете правилото. Но ние ще се постараем в София да не допуснем гол. Ако може и да победим.

Дано сме си взели поуки от миналогодишния мач със Славия. Мисля, че подходиме по коренно рзличен начин. Нямам представа за дузпата, не видях ситуацията. Но щом я е дал, значи я има", коментира Балтанов след победата на тима си с 3:2 в срещата между двата състава в турнира за Купата на България.

Ботев (Пловдив) победи ЦСКА с 3:2

Страхотен футбол, 5 гола, 2 дузпи и един червен картон... Ботев и ЦСКА ще решат спора си за място на финала в София!

Гол и асистенция за Тодор Неделев