Душан Керкез говори след победата на Ботев Пловдив срещу Берое с 4:1 в Битката за Тракия. Ето какво каза наставникът:

"Важно е, когато нападателите вкарват, но целият отбор игра добре и му помогна да отбележи тези попадения. Футболът е отборна игра", започна Керкез.

Ботев (Пловдив) - Берое 4:1 в мач от efbet лига

Ботев (Пловдив) унижи Берое в дербито на Тракия, Бароан избухна с хеттрик

С хеттрик се отличи безспорно най-добрият играч в мача Антоан Бароан

"Очаквах, че ще е трудно. Играчите бяха и психолигески долу. Гостуване на Лудогорец, домакинство на ЦСКА. Днешният мач беше много важен за играчите да видят, че има добър отбор, но трябва да продължим да работим".

"Ако погледнете 90-те минута да, това беше най-доброто. Играчите работят много усилено. Трябва да поздравя и футболисите и треньорския щаб за усърдната работа, но не сме постигнали нищо. Предстоят много трудни мачове", добави наставникът на "канарчетата".

"Важно бе, че срещата не бе без фенове. Виждам колко малко е необходимо, за да бъдат доволни хората. Искам да благодаря за тази подкрепа днес. Невероятно е".

"Винаги има напражение, когато си в голям клуб като Ботев. Хората никога няма да са доволни и трябва всеки мач да се доказваш и да постигаш резултати".

"Той е част от отбора. Трябва да работи изключително усилено, за да се доказва всеки ден. Всеки ще забрави, че през миналия сезон той е вкарал много попадения. Трябва да се доказваш всеки ден. Той го знае. Аз съм тук, за да го карам да играе все по-добре. Само като група можем да прогресираме".

"Гостуване на ФК ЦСКА 1948. Ще се подготвим добре за един труден мач срещу много добър отбор", завърши Керкез.